Nuffnang

Thursday, August 25, 2011

Jumpa Bubble Haze di facebook!

Salam dari Bubble!

Setelah menyiapkan assingnment, Bubble bukak la internet ni. terfikir pulak nak buat page untuk blog kesayangan. Maka, tercipta la page Bubble Haze kat facebook. Klik gambar kat bawah ni untuk like page bubble. :)



Jadi, kepada sahabat-sahabat sekalian, kita borak-borak la kat facebook ye. Bubble pun akan post entry terbaru di sana. Jadi, kepada pembaca yang bukan blogger, yang tak follow, subscribe, tapi nak ikuti perkembangan blog bubble, dipersilakan like page Bubble kat facebook ok?

Harap-harap akan lebih erat ikatan antara blogger-blogger. Oh ya, kalau ada post entry terbaru tu, post kat page bubble ya. Senang bubble nak lawat.

Maklum lah, Bubble ni suka nak baca cerita baru. Idea para blogger amat bubble hargai!

Salam Lebaran dari Bubble haze!
P/S: Akhirnya ada jugak page Bubble....:)

4 comments:

  1. dah like jugek (n.n)

    nick name fb saya nur shaf

    ReplyDelete
  2. wah, bubLe haze dah di FacebOok pulak...nice la...(^___^)

    ReplyDelete
  3. Akak flw kat sini jer...FB dah sebulan tak bukak..malas...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...