Nuffnang

Monday, August 13, 2012

Hari yang sunyi..

Hari ni sememangnya sunyi. Ye la, student semua dah balik kampung nak beraya. Tinggal la Bubble kat U ni. Nak balik lagi 2 hari. Banyak kerja nak diselesaikan. Sunyi?? Tak la.. Bubble jarang berasa sunyi. Even sorang-sorang pun memang susah nak sunyi. why?? Hmm...ntah la. Bila masa lapang je memang banyak kerja Bubble buat sampai tak ada masa lapang dah. hehehe....



Bila kat U ni, kamera dan laptop la jadi peneman. Nak harap member sama bilik, so sorry la nak lepak sama. Diaorang pun ada kerja jugak. Semalam lepas beli makanan untuk berbuka, terlihat la 1 scene yang best. Maklum la lama hujan kat Samarahan ni. So, semalam matahari timbul lak. Memang perghhh la beb. Bubble angkat kamera dgn tripod, terus je shoot. awan laju je bergerak. So, kena kejar masa dengan awan. Atas ni la gambar tu. buat HDR terus. Hahaha!! Ye la sekarang dah gila dengan teknik HDR. Tak la mantap mana pun Bubble nyer strok gambar. Cuma minat la. Anyway, tak lama lagi nak raya. Dah beli barang raya?? Puasa cukup tak?? Hehehe!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...