Nuffnang

Saturday, September 22, 2012

Love Theme

Salam semua! Lama tak update blog...sekarang ni masa terluang makin sikit. So, agak susah nak update blog ni. Kesian...ramai da org like page tu tunggu update kot. Ceh! Perasan. Blog for hobi je bubble ni. Ada masa, ada la update.

By the way, sekarang tengah release design baru t-shirt keluaran The Alchemist Art. Opsss...lupa nak introduce. The Alchemist Art ni kiranya satu bisness antara Bubble dengan member nak design t-shirt keluaran sendiri. Design tertakluk kepada ilham sendiri. Hehehehe...



Sekarang dengan tema Malaysia With Love. Banyak la design yang berkenaan hati ni keluar. Our first design adalah "The Broken Heart". Nak order, boleh PM Bubble kat Facebook or like page The Alchemist Art. Kat sana semua update dan info terbaru pasal baju akan diberitahu.

Semua design tu bergantung kepada permintaan dan mungkin ada design yang limited edition. Jadi, kena la book awal-awal ek? Hehehehe..pre-order time amatlah digalakkan untuk membeli sebab masa tu harga runtuh. Ye la, tengah promosi barang baru kan..hehehehe..

Apa-apa pun semoga dimurahkan rezeki dan maju dalam bisnes kecil kecilan ni. Bubble buat ni pun semua atas keseronokan ada desig sendiri yang diiktiraf orang ramai. kepuasan tu ada walaupun jumlah pembeli tak la ramai. Hehehehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...