Nuffnang

Wednesday, June 8, 2011

Sehari kepenatan....

Sepanjang cuti sem, aku banyak duduk lepak je kat rumah. Boring la jugak. Tp ok la dapat jumpa family. Jumpa adik aku yang dah lama aku tak jenguk. Main badminton dengan dia. Yes!!!

Tapi, lepas nak habis cuti ni, aku terima lak undangan kenduri kawen. Dengan selamber nya aku mencuba kamera aku yang dah berhabuk ni. Kalau takda kerja, memang bersawang la kamera aku ni. 

Ingat jadi photographer pengantin ni best? Best la jugak sebenarnya. tapi penat ui...kalau sorang2 memang penat. At least kena ada 3 orang baru la ok sket. 

Pengantin perempuan namanya Nur Ain bt Othman. Orang Bintulu, Sarawak. Kalau pengantin lelaki lak, Iskandarsa Kalipunya. Orang Sandakan Sabah. Cunnnn dude! Sarawak n Sabah. Kira ok la tu. 






Ramai gak photographer yang join sekali ambik gambar. Korang enjoy la gambar yang aku ambik ni. Gambar yang tak seberapa ni. Ye la, baru je belajar main kamera. takda trick apa pun. just snap! Yang penting, enjoy! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...