Nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

Titanic yang best!!

Korang pernah tengok cerita Titanic? Tipu ar kalau tak pernah...cerita yang famous dikatakan bukti cinta sejati....antara minah rambut blonde dengan Jack, mamat rambut panjang seorang pelukis rakyat kelas bawahan. Kononya si minah blonde ni kelas orang kaya. tak leh campur dengan orang kelas bawahan. Tapi, kerana cinta yang suci (kononnya) mereka sanggup harungi segalanya. Si Katie minah blonde sanggup tinggalkan keluarganya kerana cintanya kepada Jack. Jack lak, sanggup merempuh apa sahaja untuk berjumpa dengan Katie. dan akhirnya kehidupan Jack berakhir dengan kematiannya di laut antartik yang sejuk tahap dewa 19.

         Pernah dengar cerita ni? Romantik? Boley la...kang aku cakap tak romantik, orang bantah lak...
Apa pun, korang percaya tak kalau aku cakap semua tu cuma sekadar lawak buduh je? Kita la yang dah di perbuduhkan. Hahaha!!
     
      wei! Logic ke kalau baru jumpa, kenal, tau nama, leh cinta? Kalau suka tu takpe gak. Ni siap leh sehidup semati lak...lepas tu, leh pulak dipeluk, dicium, di @$#%^! si Jack tu...

       Ok, aku bagi 1 situasi, korang jumpa la minah cun kat tepi jalan tu. Then korang try ar ngorat. korang rasa boleh ke dia cakap "I Love u until the end of my life!!" dalam masa sejam? Aku cabar ar kalau dapat. Hahahaha!!!
      
      Tu la tandanya orang puteh ni kebanyakannya takda harga diri. diaorang je dok kecoh cakap nilai diri diaorg sangat  tnggi. malah paling tnggi kat dunia ni.
    

     Tu la yang kita banggakan sekarang. Tengok la remaja kita sekarang. Ada rambut hitam, berebut nak bagi blond macam minah bangang barat. Ada baju kain cukup, nak jugak pakai baju tak cukup kain walaupun harga baju singlet tu mahal nak mampos.
    
    Ada seluar panjang, nak jugak pakai boxer je ke pasar. Nak tunjuk jugak betis kering macam kaki kambing tu. Baik pakai spender je gi pasar. lagi seksi.
    Lepas tu, kalau kena rogol..."laki tu sial! Nafsu binatang!" Leh plak tuduh laki nafsu binatang...binatang kena rogol sebab tak pakai baju la. Kalau binatang tu pakai baju, pakai seluar, sorry la nak mengandung.

     Semua ni pasal apa? Pasal kes Titanic tu la...remaja kita dah macam titanic...baru kenal sehari dua dah leh ajak tido sekali...tak heran la kalau hari2 dengar kes buang bayi. sebab apa? paham-paham sendiri la ek?



(Ahaks!! Ni sumbangan member aku. Axel philip. agak Emo jgk la tp lawak dude! Hahaha!!!) 

6 comments:

  1. bahaha...best2...pedas tu...nk nk ag bab boxer...terasa...haha

    ReplyDelete
  2. tapi movie ni memang best..hehe :)

    ReplyDelete
  3. hahaha ! betol2 tu, nak seksi sangat bagus pakai spender je. hehehehe ! seriOus like dis entry :)

    ReplyDelete
  4. kenapa eh bayi byk kena buang?
    haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...