Nuffnang

Wednesday, August 24, 2011

Balik Kampung!!

Salam untuk semua!

Tak sedar kita sekarang ni dah di penghujung Ramadhan. Bagi yang bekerja, ramai dah takda mood nak kerja.
Semua pasang mood nak balik beraya!



Macam tu jugak la Bubble. Tak sedar dah nak balik da.
Mungkin disebabkan kerja yang agak banyak semanjak kebelakangan ni, bubble tak perasan masa yang berlalu.
Pejam celik, dah nak balik lusa. Lepas ni boleh tenangkan otak di kampung halaman. tengok sawah padi yang luas, sungai yang tenang, tanah perkuburan yang sepi....(rumah Bubble kat kampung dekat dengan kubur..:))
Sebelum balik ni bubble nak siapkan semua assingnment yang tertangguh. Sebab, lepas cuti ni memang dah tak ada masa nak buat. 

Lepas cuti je terus ada 3 test, 1 kuiz, 3 assingnment untuk dihantar dan 2 presentation. semua tu dalam 1 minngu lepas raya dan lepas tu final exam. Pack kan???

So, sebagai pelajar, jangan tangguh kerja tau! Makin banyak kerja nanti, jadi tak siap lak. Sapa yang susah????


So, kepada yang dah balik kampung, selamat bercuti! Kapada yang tak dapat balik raya, jangan risau ye? Sekali sekala beraya di perantauan, baru la thrill!!

Salam lebaran dari bubble haze!

4 comments:

  1. selamat hari raya..
    belajar jgn tak belajar..haha!

    ReplyDelete
  2. study elok2..hehe..slmt hari rye..=)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya...
    haha, mmg dah xde mood nk keje..
    kepala duk ingat kampung jer..:p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...