Nuffnang

Sunday, January 30, 2011

Hobi oh hobi....



Dulu masa kecik, cikgu selalu tanya. Apa cita-cita aku. Aku jawab la mcm jawapan budak2.
"Saya suka main bola cikgu!"
Tapi masa tu mmg aku minat gila main bola.
Samapai waktu maghrib baru balik.
Time tu aku skolah sampai ptg.
Ada kelas KAFA. Hahaha!!
Balik2 je terus sarung baju bola then main!
Kaki ayam pon xpe!

Teen-a-gers

Salam 1 Malaysia semua!!

Blog lama aku da kena hack...
Ntah sapa la yang pandai sangat hack blog aku tu.
Dalam tu bukan ada apa sgt pun..
Terpaksa juga la aku buat blog baru.

So, jgn heran la kalau blog aku ni kosong. Tak ada apa sgt.
Blogging pun jarang jgk la.
Line internet takde.
Tggu la aku kaya sket, aku langgan broadband,
baru leh update selalu. Ye tak?
Maka, doakan la aku kaya ek?? Hahahaha!!

Blog ni aku create bukan untuk serius dlm berlogging.
Dedicated to all my friends yang rindu nak dgr aku bercerita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...