Nuffnang

Friday, December 2, 2011

Cinta Psycho!!

Apa pandangan korang tentang cinta psycho? Bubble percaya ramai orang kat sini tak suka dengan kaki psycho ni. Ya, contoh paling mudah nak bagi kat facebook la. Bukan kat facebook je, kat twitter, myspace, tagged, semua ada. Tapi paling popular kat cinta muka buku ler..aka facebook.



Kalau kita tengok budak-budak zaman sekarang, trend da macam orang putih. Kalau orang putih, takde makwe, pakwe, tu kira low class la beb. Tak laku. Sama la dengan anak muda kita sekarang. Kalau kat facebook  tak ada in relationship dengans apa-sapa, terasa rendah diri. Terasa diri tak laku..amboi! Penting sangat ke relationship tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...